Termeni și condiții

Stimați Clienți!


Folosirea, incluzand vizitarea și cumpararea produselor de pe site-ul www.agroamat.ro, implica acceptarea termenelor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare.

www.agroamat.ro este în întregime proprietatea SC AGROAMAT SRL.

www.agroamat.ro nu poate garanta și nu isi poate asuma raspunderea ca informatiile prezentate pe site sunt corecte, complete sau actualizate iar serviciile oferite prin acest site sunt accesibile, neintrerupte si fara erori. Preturile, ofertele, situatia stocului, specificatiile si imaginile pot fi schimbate fara o notificare prealabila. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului disponibil.

Fotografiiile din site au caracter informativ .

Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server.

Clientul se obliga sa notifice agroamat.ro de intentia sa de a returna produsele achizitionate, in maximum 14 zile calendaristice de la data cumpararii, prin e-mail la office@agroamat.ro sau prin telefon la numarul 0746 463 419. Returnarea produselor se face prin completarea formularului de returnare.
In orice situatie de returnare a produselor, acestea trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost trimise Clientului, in ambalajul original, cu etichetele intacte si impreuna cu toate documentele care l-au insotit (factura, certificat de garantie etc.). Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi conditie ca la primire: fara defecte (cu exceptia viciilor ascunse si exceptand defectele deja semnalate de Client in corespondenta cu agroamat.ro). 


Orice litigiu aparut intre Clienti si SC Agroamat SRL va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Bacau, jud. Bacau.

SC Agroamat  SRL isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari asupra site-ului www.agroamat.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

Pentru orice lamuriri, ne pute-ti contacta  la adresa offiece@agroamat.ro!